Welkom bij Patisse

Producent van kwaliteitsbakvormen

Welkom bij Patisse

Producent van kwaliteitsbakvormen

Welkom bij Patisse

Producent van kwaliteitsbakvormen

 

Patisse is een Nederlandse onderneming, die zich bezig houdt met de productie van een breed assortiment aan kwaliteitsbakvormen.

Vestiging-Patisse

Sinds de oprichting van de firma, 40 jaar geleden door Ger Noman, geniet Patisse bekendheid als een echte specialist op het gebied van bakvormen en bak accessoires.

In 1989 creëerde het bedrijf de huidige merknaam "PATISSE" en ontwikkelde zich tot een wereldwijd opererend productie bedrijf met verkoopkanalen in meer dan 50 landen, met eigen dochterondernemingen in Amerika en Frankrijk. Patisse is marktleider in thuismarkt, Nederland.

Het assortiment omvat een breed scala aan kwaliteiten, reden waarom Patisse een interessante partner is voor bedrijven in alle marktsegmenten. Patisse is daarnaast een ervaren, betrouwbare en creatieve partner voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in private label producties. Onder het Patisse clientèle bevinden zich vele bekende internationale ondernemingen.

De filosofie van Patisse is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een eerlijk prijsniveau en de markt telkens weer te verrassen met een veelvoud aan nieuwe innovatieve productontwikkelingen.